7201061_orig

Toegangscontrole

Toegangscontrole biedt steeds meer comfort en veiligheid. Bepalen wie, waar en wanneer binnen mag, wordt een eenvoudige klus. Gedaan met het zoeken naar sleutels of laten bijmaken van sleutels. Met een toegangscontrolesysteem kan eenvoudigweg toegang verleend worden aan een persoon door een simpele muisklik (afhankelijk van type toegangscontrole). Het zeer breed aanbod aan toegangscontole leent de mogelijkheid vrijwel elke deur of poort te voorzien van gepaste toegangscontrole.

Codeklavieren, badgelezers, vingerafdruklezers, irisscanners, … het bestaat allemaal. In overleg met de klant bepalen we voor elke locatie welk van deze systemen in aanmerking komt. De meeste van deze systemen zijn ook in staat een koppeling te maken met andere (beveiligings-) systemen of sturingen. Denk maar aan het comfort wat u heeft wanneer u met een vingerafdruk of uw smartphone uw deur opent en tegelijk de verlichting aanschakelt.

Door de continue ontwikkelingen op vlak van toegangscontrolesystemen biedt EXOCOM u de zekerheid van een kwalitatieve en hoogstaande oplossing.