cable

Netwerken & bekabeling

Bij EXOCOM kan u ook terecht voor de ontwikkeling en opbouw van uw netwerk. Van een particulier thuisnetwerk tot een uitgebreid kantoornetwerk met mail- en back-upservers. EXOCOM staat in samenspraak met de klant in voor het ontwerp, levering en plaatsing van al uw netwerkonderdelen. Doordat de bekabeling ook door EXOCOM kan uitgevoerd worden kunnen wij een betrouwbare en kwalitatieve netwerkomgeving aanbieden.

Doordat internet tegenwoordig haast nergens meer mag ontbreken, of u van op eender welke locatie toegang moet hebben tot uw bestanden thuis of op kantoor, moet u dus kunnen rekenen op een goede en betrouwbare installatie. Om dit te kunnen realiseren werkt EXOCOM uitsluitend met producten van zeer hoge kwaliteit. De installatie van alle netwerkonderdelen gebeurdt volgens goed vakmanschap en hoogste nauwkeurigheid.

Naast de klassieke netwerkonderdelen biedt EXOCOM ook een brede waaier aan back-up systemen aan. Deze kunnen gaan van harde schrijven voor back-up tot noodstroomvoorzieningen voor racks. Ook voor cloud-gerelateerde toepassingen kan u rekenen op EXOCOM. Door de zeer ruime ervaring biedt EXOCOM u ook steeds de beste beveiligingstoepassingen aan;┬ádit om netwerk continue te beschermen tegen hacking, virus, …

Door de grote flexibiliteit en permanente bereikbaarheid via onze servicelijn, zijn wij in staat uw down-time bij problemen tot een minimum te beperken.

EXOCOM biedt al haar producten ook aan zonder installatie, levering of plaatsing.