security-banner

Inbraakbeveiliging

EXOCOM biedt een ruim aanbod aan beveiligingstoepassingen, deze gaan van advies bij ontwerp van een bouwplan tot volledige integratie van de beveiligingssystemen in een bestaande omgeving.
U kan bij EXOCOM niet alleen terecht voor de aankoop en plaatsing van uw inbraakdetectie, maar ook voor advies met betrekking tot organisatorische en bouwkundige (fysische) maatregelen tegen inbraak.

Wij bekijken graag met u wat de mogelijkheden en noden inzake beveiliging zijn. Dit alles is gebaseerd op technopreventie, dit houd in dat de “doelwitten” moelijker toegangkelijker en minder attractief worden voor ongenodigde gasten. EXOCOM staat garant voor een uiterst persoonlijke en professionele service en installatie.

Uw installatie zal met de grootste zorg en discretie geplaatst en onderhouden worden. EXOCOM beschikt ook een permanente servicelijn waar u 24/7 terecht kan voor uw vragen en problemen inzake uw alarmsysteem.

Mede doordat al onze producten voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen en voorzien zijn van de nodige certificering, en door onze continue bijscholing en opleidingen bied EXOCOM u steeds de hoogste kwaliteit. Een beveiliging is immers maar zo sterk als de zwakste schakel!